アドバンスジェリークラス • MJKV173A94

Slide_prev_over Slide_next_over
  • Featured_exhib_fa17_web_registrationstart-02

• Featured_exhib_fa17_mj_13

Class Name :

アドバンスジェリークラス • MJKV173A94

Class Date :

September 10 - December 17

Meeting Times :

Sun 9:30am–12:30pm (14 sessions)

Class Location :

Metals Studio

Instructor :

Kaori Vaughn

Price :

$407.00

Registration begins August 1 at 10am.

About this Class:

指輪、ペンダントヘッド、イヤリング作りの基本は知っているけど、ストーンセティングやもうちょっと凝ったことがしてみたい。日本語で習えると楽なんだけどっと思っている方いらっしゃいませんか?そんな方にお薦めのアドバンスのジュエリークラスです。自分のデザインを生かしたオリジナルのジェリー作りに挑戦してみませんか。

This class is Advanced Jewelry Making for Japanese and English speakers.

Where: All classes are held in the Art School Metals studio.

Tools & Supplies: Silver and other metals may be purchased from the Art School for additional fees.

Open Studio: Students must have completed one introductory metals course at the Honolulu Museum of Art School and must be currently enrolled in a class to attend.

Artwork by Marie Kodama

Need a parking pass? Buy one here!